Majoitus

Oli mielessäsi sitten tyylikäs ja helppo hotellimajoitus tai maakuupussissa nukkuminen laavussa niin meiltä ne löydät. Tarjoamme myös monia upeita vaihtoehtoja hotellin ja laavun väliltä. Räätälöimme sinulle myös juuri tarvittavan majoituskokonaisuuden. Voit halutessasi nukkua vaikka yön laavulla, pari yötä erämajassa ja loput tyylikkäästi hotellissa. Ota yhteyttä niin rakennetaan yhdessä sinulle unohtumaton lomakokonaisuus.

Erämajat

Erämajamme on ripoteltu tyylikkäästi luonnon helmaan, mutta kuitenkin inhimillisen matkan päähän päärakennuksesta. Voit varaustilanteesta riippuen valita joko hieman lähempänä olevan erämajan tai sitten aivan luonnon helmassa sijaitsevan majoituksen.

Erämajat on varusteluiltaan hieman vaihtelevia. Riippuu haluatko todellista erähenkeä vai pientä lomaluksusta niin kumpaankin on mahdollisuus. Olemme huomioineet kaiken tyyppiset majoitustoiveet.

Hotelli

Hotellimajoitus on sinulle, joka haluat nauttia Lapin luonnosta ja saada samalla kuitenkin hieman luksusta. Hotellihuoneemme on erittäin upeasti sisustettuja sekä varusteltuja. Huoneita on mahdollista saada joko parvekkeella tai sitten ilman.

Kartano

Mikäli suunnittelet isompia juhlia Lapin sydämessä, niin kartanon on silloin ehdoton valinta. Kartanossa voidaan järjestää erittäin isoja juhlia, sekä siellä voi myös majoittua isompia ryhmiä.

Mikäli mielessäsi on häät tai jokin muu isompi tapahtuma niin ole yhteydessä. Suunnitellaan upea ja unohtumaton kokonaisuus yhdessä.

Huvilat

Oma huvila Lapin upeissa maisemissa. Mikäli se kuulostaa sinun ratkaisulta niin ehdoton valinta on jokin meidän useista huviloista. Huvilat on moderneja ja ne sijaitsevat upeilla paikoilla. Huvilat on täysin varusteltuja ja niistä löytyy kaikki mitä voit lomallasi tarvita ja hieman enemmän.

Huviloita on muutamia erikokoisia riippuen siitä, montako henkeä tarvitsee majoittaa. Jokaisessa huvilassa on myös oma iso terassi sekä sauna. Huvilan pihaan on myös mahdollista vuokrata oma puilla lämpiävä palju.

Laavut

Lapin taivas, nuotio, luonnon äänet, sekä makuupussi. Mikäli olet todella erähenkinen niin meidän isot ja tyylikkäät laavut on sinua varten. Jokaiselta laavulta löytyy hyvät nukkumatilat, jotka on myös suojassa sateelta. Lisäksi laavuilla on tietenkin hyvin varustellut nuotiopaikat sekä reilusti polttopuita. Laavujen läheisyydessä on myös ulkohuussit, kun luonto kutsuu. Myös laavuilla majoittuvat on oikeutettuja hotellin tarjoamaan aamiaiseen.