Ravintolat

Täältä löydät kaikki eri ruokailuvaihtoehdot, joita alueeltamme löytyy. Valikoimaa on varmasti kattavasti ja oli mielessäsi minkälainen ruokailu tahansa, niin me varmasti sen toteutamme. Olit joko yksin tai isossa ryhmässä niin olemme kykeneviä rakentamaan teille unohtumattoman ruokaelämyksen.

Tunturikieppi

Tunturikieppi ravintola on sinulle joka tahdot syödä tyylikkäästi luonnon keskellä. Tunturissa sijaitseva ravintola on upea paikka syödä vuodenajasta riippumatta. Ravintolan menu on erittäin juhlava, mutta hinnat on pidetty maltillisina.

Ravintolassa on upeat näköalaikkunat sekä säiden salliessa erittäin iso maisematerassi. Asiakkaiden suuressa suosiossa oleva ravintola on upea paikka nauttia illallista ja katsoa auringonlaskua sekä revontulia.

Eräkieppi

Mikäli haluat syödä hieman erähenkisesti perinteisiä pohjoisen ruokia, niin Eräkieppi on sinua varten. Ravintolasta löytyy erittäin laaja erähenkinen menu ja saat varmasti unohtumattoman kokemuksen. Ravintola on sisustettu teemaan sopivaksi ja myöskään paikalle ei tarvitse saapua iltapuvussa. On täysin sallittua, että myös sinä saavut paikalle erähenkisesti pukeutuneena ja olet siten osa upeaa sisustusta.

Eräkiepin illallistapahtumat on myös erittäin tunnelmallisia Lapin pimenevässä illassa luonnon helmassa. Ravintolassa on myös isot ikkunat suoraan luontoon, sekä tietenkin kunnon terassi. Terassilla onkin upea nauttia illallista ja kuunnella Lapin luonnon ääniä.

Juhlakieppi

Oli suunnitelmissa sitten isot tai pienemmät juhlat niin tämä paikka on sinulle ja seurueellesi. Juhlakieppi toimii tarvittaessa vaikka 100 hengen lounas-, tai illallispaikkana.

Aamukieppi

Meidän maankuulu aamiaisemme tarjoillaan vuoden kaikkina päivinä tässä ravintolassa. Ravintola on päärakennuksen yhteydessä. Jokainen asiakkaamme on automaattisesti oikeutettu aamiaiseen. Mikäli olet ohikulkumatkalla, niin olet myös aina tervetullut nauttimaan maittavan aamiaisen ravintolaamme.

Laavut ja nuotiopaikat

Eräkieppi ravintolasta on mahdollista mennä myös vielä pykälää erähenkisemmäksi. Voit nauttia joko omatoimisesti tai sitten henkilökuntamme avustamana todellisen luonnon lounaan tai illallisen. Tätä varten alueellamme on useita laavuja sekä mahtavilla paikoilla olevia hyvin varusteltuja nuotiopaikkoja.

Nuotiopaikoilla voit istua iltaa vaikka läpi yön Lapin luonnon äänistä ja hiljaisuudesta nauttien.

KieppiShop

Tuliaisia sekä normaaleita kotitaloustuotteita etsivälle oikea paikka on KieppiShop. Täältä löydät kattavan valikoiman tuotteita maidosta hedelmiin ja kaikkea siltä väliltä.