Yhteystiedot

Sivuiltamme löytyy kattavasti tietoa palveluihimme liittyen. Mikäli mielessäsi on mikä tahansa pieni taikka iso kysymys niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Palvelemme erittäin mielellämme jokaisessa asiassa.

Mikäli mielessäsi on joku isompi kokonaisuus niin ole myös yhteydessä. On huomattavasti helpompaa suunnitella kokonaisuus yhdessä kokeneiden ammattilaistemme kanssa kuin yksin. Meillä on vuosien kokemus sekä näkemys erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämisestä alueellamme. Alueella on tanssittu monet häät sekä juhlittu useat pienet ja vähän isommat yritystapahtumat.

Osoite: Saanatunturintie 1 01230 Lappi
Puhelin: 040-1234567
Hotellin aula: 01-123456
Sähköposti: kieppi@hotelli.fi

Sosiaalinen media

Olemme tietenkin myös ajan hermolla ja palvelumme löytyy useimmista sosiaalisen median palveluista. Päivittelemme sivujamme aktiivisesti ja löydät niistä tärkeää infoa, tarjouksia sekä tietoa tapahtumista. Lisäilemme tietenkin myös kuvia eri aktiviteeteista, majoituksista sekä muista tärkeistä asioista. Laita tilimme seurantaan niin saat paljon hyödyllistä tietoa sekä pieniä paloja Kiepin lomaparatiisista.

Facebook: Facebook.com/Kieppi

Twitter: Twitter.com/Kieppi

Instagram: Instagram.com/Kieppi

Töihin Kieppiin

Meille tarvitaan ja kaivataan myös hieman vuodenajasta riippuen aina pätevää työvoimaa. Etenkin sesonkeina tarvitsemme paljon kausityöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Tehtäviä on paljon erilaisia, kuten siivoaja, autonkuljettaja, kokki, tarjoilija, remonttimies, traktorinkuljettaja sekä paljon muita.

Mikäli etsit erilaista paikkaa, jossa työskennellä upeassa ja rennossa porukassa niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Tule tänne Lapin sydämeen nauttimaan luonnosta ja mukavasta työympäristöstä. Työmme on kiireistä etenkin kovimpana sesonkina, mutta pyrimme silti pitämään työskentelyn rauhallisena ja mukavana.